Gjør det – gjennomfør det!

Om Hilde Amundsen

Hei

Jeg heter Hilde og er bosatt i Trondheim. Jeg har to tenåringsdøtre og en gründer i magen. Nå dreier hverdagen seg mest om å få realisert forretningsideen min, som er å utvikle en selvhjelps-app.

I tillegg jobber jeg som rådgiver, arrangerer kurs, og holder foredrag. Jeg gir opplæring i hvordan du kan jobbe strategisk med markedsføring og innhold på dine websider – for å oppnå enda bedre resultater. Les mer om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Litt om bakgrunnen min:

Jeg startet min karriere i reklamebransjen, samtidig som jeg utdannet meg videre innenfor media, kommunikasjon og markedsføring. De siste årene har jeg jobbet som webredaktør for flere firmaer, og drevet egen virksomhet innenfor webkurs og rådgivning.

Jeg liker å jobbe med folk som vil ha:

  • Ærlige svar
  • Stort engasjement
  • Nysgjerrighet og kunnskap

Referanser

LinkedIn-logoSagt om meg på LinkedIn


Henriette Jæger, Advisor at Norwegian Ministry of Education and Research

Hilde is an incredibly talented and committed colleague who is very good at including her colleagues in the projects she starts. She is creative, solution-oriented and efficient. Hilde has a unique ability to bring out the best in her colleagues by challenging and motivating them. I have learnt a lot from Hilde during the period we worked together.


Arne Moe, markedsdirektør Sonans Utdanning

«Både i Danske Bank (tidligere Fokus Bank) og Sonans Utdanning har vi leid inn Hilde Amundsen som foredragsholder/rådgiver innen webkommunikasjon. Det er særlig hjemmesider (utvikling, drift) og søk som har stått i sentrum her. Vi har vært svært fornøyd med Hildes bidrag. Hun kombinerer spisskompetanse innen moderne e-kommunikasjon med en jordnær holdning til hva dette handler om. Hennes mange praktiske eksempler gjør et relativt komplekst felt forståelig og interessant for oss som brukere.»


Sammy Jeridi, Partner Manager at Telinet Energi AS

Jag hade möjligheten att ha Hilde som lärare hos eCademy där jag studerade Webb Marknadsföring.  Hilde håller en hög pedagogisk nivå som gör att man lätt förstår innehållet och snabbt kan sätta sig in i ämnet. Eftersom Hildes kunskaper inom Webb Marknadsföring är bred och att hon besitter erfarenheter från affärslivet så kunde hon bidra med lite mer avancerade genomgångar som även låg i tid, då detta är ett fag som ständigt är i utveckling. Hon ställde alltid upp med coaching vid sidan av våra samlingar och hon visade ett högt engagemang som lärare och att hon verkligen älskar ämnet. Jag kan varmt rekommendera Hilde vidare inom detta fag och jag önskar henne lycka till!


Nina Furu, partner i Webgruppen

«Hilde har arbeidet sammen med meg i mange settinger. Hun var min første mentorelev i Hjemmet Mortensen der hun tok over etter meg som nettredaktør i Foreldre & Barn, vi har samarbeidet om en rekke kurs i regi av Webgruppen, og vi har delt på rollen som lærer i Ecademy. Hun har også hjulpet meg med å etablere et fagnettverk for webkommunikatører i Trondheim.

Jeg anser Hilde som en fremragende nettredaktør, en person med spesielt god innsikt i fagområdet innhold for web, og en meget dyktig kursleder. Hun har en direkte og ujålete tone, et tydelig nærvær i klasserommet, en scenevanthet og en bunnsolid innsikt i faget. Jeg har hundre prosent tillit til Hilde som både fagperson og formidler innen webkommunikasjon, salg og markedsføring på nett.»

2 thoughts on “Om Hilde Amundsen

  1. Hei på deg Hilde. Flott konsept du har. jeg heier på deg når det gjelder dine grunderideer.
    Du tar tak i mange ting som mange strever med og trenger hjelp til.

    Vi jobber litt i samme «gate», når det gjelder opplæring og kurs på data/Internett. Jeg har ikke kommet opp med egen side ennå. Jeg har i år 30 årsjubileum med det jeg startet med som var et tekstsenter. Før den tid var jeg instruktør på IBM med datidens datamaskiner og har fulgt med i utviklingen. Har hjulpet flere med deres hjemmeside. Kanskje kan vi en dag samarbeide om noen prosjekter?
    Lykke til. Hilsen fra Trondheim. Lillian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s